Kezdőlap » Negyedik évad

Egy rém rendes család 4. évad

1. rész: Frissensült
Bundyék kerti pikniket rendeznek a munka ünnepén, és amikor Peggy véletlenül kiborítja az előző évi hamut, amely lényeges összetevője Al híres hamburgerének, új alapanyag után kell nézni.
2. rész: Hullajó kondíció
Jim Jupiter tévés fitneszguru meg akarja nyerni Peggyt a testmozgásnak, ám pont az ellenkezője történik: "a legegészségesebb ember Chicagóban" hamarosan bonbont majszol, és együtt bámulja a tévét Peggel.
3. rész: Brúnó hazatér
Míg Al táborozni viszi a környékbeli gyerekeket, Peg pókerpartit rendes a barátnőivel, amelybe Kelly is beszáll, hogy így szedje össze a pénzt egy koncertjegyre.
4. rész: Irány a fogorvos
Fogfájása miatt Al Bundy életében először elmegy a fogorvoshoz, így kimarad a szökőévenként egyszer történő csodából: Peg vacsorát főz.
5. rész: Nem egy nagy durranás ő, de az enyém
A fodrásznál egy közönséges szőkeség eldicsekszik vele, hogy egy újabb nős férfi fejét csavarta el, és Peggy arra gyanakszik, hogy Alről lehet szó.
6. rész: Cserediák
Bundyék némi pluszjövedelemért befogadnak egy külföldi cserediákot, Kelly azonban rádöbben: ő csöppet sem járt jól a francia bombázó felbukkanásával.
7. rész: Kutatás Miss Október után
Egy szexi poszterlány jár Al cipőboltjában, aki otthon rémülten tapasztalja, hogy teljes Playboy-gyűjteményének lába kelt. A ludas természetesen Peggy: ő adta el egy szerencsekabaláért, hogy nyerjen a lottón.
8. rész: Bundyék nappalija
Al jelentős kölcsönt vesz fel Steve bankjától, hogy beindíthassa saját cipő-forródrótját.
9. rész: Ó, micsoda érzés!
Amikor lerobban a kocsija, Al megdöbbenve látja, hogy Peggy rájárt a rejtett tartalékaira, és így csak használt autóra futja neki.
10. rész: Menjünk az állatkertbe!
Miután Steve-et kirúgják az állásából, együtt lóg az állatkertben Bundyékkal - Marcy legnagyobb bosszúságára.
11. rész: Ajándékmentes karácsonyi ünnep 1. rész
Ha Al nem ér időben a bankba, családja ismét ajándék nélkül marad - hacsak nem szerez valahonnan villámgyorsan készpénzt.
12. rész: Ajándékmentes karácsonyi ünnep 2. rész
Al az utolsó lehetőséget is elbaltázza, hogy valóban boldog legyen a karácsony, de aztán zsémbes őrangyala megmutatja, hogy milyen lett volna Peggy és a gyerekek élete Al nélkül.
13. rész: Ki állítja el az esőt?
Amikor a viharban kilyukad a tető, Alből előtör a sóherség, és úgy dönt, ő maga végzi el a javítást.
14. rész: Adózás
Alre adórevízió és visszatérítés helyett ötezer dollár befizetése vár, ezért őrült tervet eszel ki, hogy tudna némi pluszpénzre szert tenni. Csakhogy Peggynek nem tetszik az ötlet.
15. rész: Sztárok
Bájainak köszönhetően Kelly bekerül egy szexi videoklipbe, és kiderül, hogy a "rocksztárság" jó üzlet - persze nem mindenkinek.
16. rész: Vigasz Vegasban 1. rész
Steve-től való válása után Marcy Las Vegasban vigasztalódik, és a vad vakációra Peg is elkíséri.
17. rész: Vigasz Vegasban 2. rész
Amikor Pet és Marcy az utolsó garasig mindenét elveszíti Vegasban, Al egy női birkózó segítségével igyekszik visszaszerezni a pénzt, hogy valamiből hazajuthassanak.
18. rész: Akit a kígyó megmar
Bud bosszút forral a lány ellen, aki évekkel korábban megalázta, de a reváns nem úgy sikerül, ahogy azt eltervezte.
19. rész: Peggy ünnepel
Al Bundy születésnapi ajándékként tekézni viszi Peget, ám a pályán súlyos csapás éri: Peg megdönti a helyi tekerekordot, amelyet addig Al tartott.
20. rész: Tanulni
Peg szeretne végre leérettségizni, ezért kénytelen Kellyvel együtt háztartástanórákra járni, ahol újfent kiderül: amilyen az anyja, olyan a lánya.
21. rész: Változékony idő
Amikor Kelly busásan fizető időjárás-jelentői állást kap, Al, akinek csak szánalmas fizetésemelés jut, otthagyja a cipőboltot, és felcsap a lánya menedzserének.
22. rész: Gyötrő lábálom
Al Bundy folyton rettenetes lábakról álmodik, és hiába választják zsűritagnak a cipőboltjában megrendezendő szépségversenyre, itt is kellemetlen meglepetés éri. Marcy közben attól fél, hogy Buddal bújt ágyba.
23. rész: Végkiárusítás
Peg vásárlásai a tönk szélére juttatják a Bundy családot, ezért Al úgy dönt, vásárt rendez a kertben, hogy egy kis pénz folyjon be Peg felhalmozott kacatjaiból.
| Oldaltérkép | Regisztráció | Jelszó? | Adatmódosítás | Adatvédelem | Ügyfélszolgálat |
Copyright © 2009-2019. Animare Software Kft. Minden jog fenntartva!
Készült: Animare Stúdió