Kezdőlap » Hatodik évad

Egy rém rendes család 6. évad

1. rész: Babára várva 1. rész
Ez az évad is jól indul: Marcy izgatottan jelenti be, hogy terhes. Al jót mulat a híren, de azonnal arcára fagy a vigyor, amikor Peg megsúgja neki, hogy ő is gyereket vár.
2. rész: Babára várva 2. rész
Miközben a várandós anyukák, Peg és Marcy különböző igényeikkel mindenkit körbeugráltatnak, Al rájön, hogy képtelen megbirkózni újabb 20 évnyi apasággal, ezért elhatározza, hogy kereket old.
3. rész: Al kalapácsa
Hogy elmeneküljön a nők elől - terhes vagy nem: mellékes -, elhatározza, hogy épít egy klubházat, ahol elrejtőzhet, ám hamarosan minden kétségbeesett apajelölt ott köt ki.
4. rész: Sajt, golyó és vér
Kellynek minden vágya az, hogy megszerezze azt az 1000 dolláros ruhát, amelyet felvehetne a "Miss Sajt" versenyen, s a pénz megszerzéséhez egy régi trükköt hív segítségül: megbundázza a biliárdot.
5. rész: Komám uram, hol az asztal?
Miközben Peggy és Marcy átfésüli a várost Marcy régi bababútora után kutatva, melyet Jefferson kótyavetyélt el, a férfiak maguk is lázasan kutatnak, méghozzá a tökéletes házvezető nő után - habár nem éppen a tiszta udvar, rendes ház jár az eszükben.
6. rész: Brúnónak csikar a hasa
Alt és a srácokat más sem érdekli, csak a látszólag beteg Brúnó, ezért Peg elhatározza, hogy hazaugrik Wanker megyébe egy kis gyámolításért.
7. rész: Ha én most láthatnám magam!
Miután majdnem lehajtott a hídról, Al végre beadja a derekát a gyerekek könyörgésének, és szerez egy szemüveget. Az ám, de egyáltalán nem tetszik neki, amit lát.
8. rész: Isten cipője
Alnek látomása van: meglátja "Isten cipőjét". Azon nyomban el is határozza, hogy megpróbálja legyártani, és legfőképpen eladni, ám a kutyának se kell.
9. rész: Kelly meghódítja Hollywoodot 1. rész
A távirányítóval és kábeltévé-előfizetéssel felvértezett Al elhatározza, hogy addig nem kel fel a díványról, amíg nem talál valami értelmeset a tévében. Mindeközben Kelly rövidke tévés jelenése lesz a legmenőbb műsor.
10. rész: Kelly meghódítja Hollywoodot 2. rész
A sikernek köszönhetően Kellyt meghívják Hollywoodba, ahol aztán gyökeresen átalakítják a műsorát, így Bundy-família hírnevéről és gazdagságról szőtt álmai egy csapásra szertefoszlanak.
11. rész: Al Bundy, a cipőkirály
Al Bundy régimódi hollywoodi krimik mintájára azt álmodja, hogy egy gyilkossági ügyben nyomozó magándeketív, akit maga a végzet asszonya bérelt fel, hogy védelmezze meg sokak által vágyott örökségét.
12. rész: Al utolsó megkísértése
Pegnek szilárd meggyőződése, hogy Al megcsalja őt, ezért a gyerekek segítségét kéri, hogy kémkedjenek utána. A gyanú beigazolódni látszik, ám Al van a legjobban meglepődve azon, hogy egy "cipőrajongó" pont rá kívánja kivetni a hálóját.
13. rész: Al Bundy hagyatéka
Mikor Al úgy dönt, hogy megírja végrendeletét és szétosztja földi javait, felkutatja a gimnazista barátnőjét, hogy neki ajándékozza a legértékesebb tulajdonát: egy focilabdát.
14. rész: Veszedelmes társasjátékok
Miközben Peggy, Al, Marcy és Jefferson egy formabontó társasjátékkal küzd, Bud azon kapja magát, hogy képtelen nemet mondani a szexi Karának, még ha ez az életébe is kerülhet.
15. rész: Al Bundy, a szupersztár
Mikor szupersportolók társaságában szerepet kap egy sportreklámban, Al felidézi a régi szép időket, amikor 1966-ban ő volt a gimnázium futballsztárja.
16. rész: Bud férfivá érik
Habár Peggy egy bohóccal készül Bud 18. születésnapjára, Al a legszebb Bundy-hagyományokat követve inkább elviszi a fiát egy sztriptízbárba, hogy részt vegyen élete első bunyójában.
17. rész: Steve tojása
A tojáslopás miatt éppen szökésben lévő Steve Rhoades megjelenik a városban, hogy visszaszerezze ex-nejét, de Marcy nem akarja őt. A Bundy-família viszont annál inkább, mivel azt tervezik, hogy a vérdíjért cserébe átadják Steve-et az FBI-nak.
18. rész: Megszállott bosszúálló
Mikor Al átveszi Jefferson jövendőmondó üzletét, egy rivális jósnő, Madame Inga megátkozza az egész Bundy-családot.
19. rész: Buli az Anthrax-szel
Al Bundy és Peggy a 20. házassági évfordulójukat ünneplik, miközben Bud és Kelly megnyer egy házibulit az Anthrax-szel. Előbb azonban le kell rázni a szülőket, így aztán elküldik őket Floridába egy romantikus hétvégének álcázott dögunalmas szemináriumra.
20. rész: Nem I.Q. kérdése
Bud nem hisz a szemének, amikor Kelly meghívót kap a zsenik klubjába. Közben Al és Jefferson megpróbál összeszerelni egy munkapadot: a procedúra csupán néhány testrészükbe kerül.
21. rész: Tanárnők kedvence
Mikor Bud angoltanárnője beindul rá, a fiú Alhez fordul tanácsért, aki zsúfolt napirendjében helyet szorítva és szokásos Bundy-eljárást segítségül hívva megoldja a helyzetet.
22. rész: Kelly munkát vállal
Miközben a díványt büszkén megülő Al világkörüli útra indul a távirányító segítségével, Kelly munkát talál magának a Tévévilág vidámparkjában.
23. rész: Benzinkúti show
Al Bundy elviszi családját a Nagy Vasárnapi Bundy Bulira, de amikor kiderül, hogy nem tudja kifizetni a benzint, arra kényszerül, hogy ledolgozza tartozását a kúton.
24. rész: Anglia 1. rész
A Bundy-família angliai utazást nyer. Álmukban sem gondolták volna, hogy a tengerentúlon halál vár rájuk, ugyanis csak a Bundy-család férfi tagjainak élete árán lehet megtörni azt az átkot, amely Alsó Unctont, az angol kisvárost sújtja.
25. rész: Anglia 2. rész
Al, Peggy és Bud megérkezik Alsó Unctonba, ahol a lakók már felkészültek arra, hogy eltegyék őket láb alól, ám a másfelé kalandozó - azaz eltévedt - Kelly még időben figyelmezteti a családot.
26. rész: Anglia 3. rész
Mikor Alsó és Felső Uncton lakói összevesznek azon, hogy ki ölheti meg Alt és Budot, a családfő megvív a helyi halálosztóval, hogy mentse a bőrüket, de a happyend elmarad, mivel egy bizonyos szállodai törölköző, amelyet a határon szúrnak ki, a tömlőcbe juttatja Alt.
| Oldaltérkép | Regisztráció | Jelszó? | Adatmódosítás | Adatvédelem | Ügyfélszolgálat |
Copyright © 2009-2019. Animare Software Kft. Minden jog fenntartva!
Készült: Animare Stúdió