Kezdőlap » Hetedik évad

Egy rém rendes család 7. évad

1. rész: A hetedik
Mikor Peg ötéves unokaöccsét, Sevent a pancser szülők a Bundy rezidencia ajtaja előtt "felejtik", Peg és Al úgy dönt, hogy megtartják a kiskölköt, Kelly és Bud legnagyobb rémületére.
2. rész: Mégis, ki a rossz?
Mikor Kelly ultimátumot kap a randin - vagy enged, vagy mehet isten hírével, ő inkább az utóbbi mellett dönt: még szerencse, hogy nincs egyedül a semmi közepén. Időközben Peg megpróbál némi színt vinni a házaséletbe: megpróbál beszélni Allel.
3. rész: Boldog születésnapot, Bundyk!
Seven nem tudja mikor született, így Peg kijelöl neki egy napot, ami történetesen Al születésnapja is egyben. A család úgy dönt, hogy kiruccannak a parkba ünnepelni, ám azt már kibérelte hasonló célokra egy gazdag család.
4. rész: Al pácban
Seven tüsszög, a kétségbeesett Peg pedig egy vagyont költ gyógyszerre, így mielőtt a Bundy-család tönkremenne, Al kénytelen lesz másodállást vállalni - mint topless pultos.
5. rész: Hálószobatitkok
Peg minden megpróbál, csakhogy Alben újra feléledjen a láng - még ötfogásos vacsorák főzésére is hajlandó.
6. rész: Nőt akarok!
Hogy végre benőzzön, Bud diákszövetséget alapít a garázsban.
7. rész: Válaszd a sört!
Jönnek a választások, és most először Al győzködni kezdi a családot, hogy menjenek el szavazni, ugyanis meg akarják adóztatni a sört. Mikor a kormány elfogadja a törvényjavaslatot, Al botrányt szít.
8. rész: Kelly már nem lakik itt
Mikor Al már nem tudja kifizetni a számlákat, azt tanácsolja Kellynek, hogy szerezzen munkát. Némi pincérnősködés után Kelly megérti, hogy az anyja miért nem dolgozott soha egész életében.
9. rész: A rock nagyjai
Mikor Al utazást nyer Hawaii-ra, öregedő rocksztárnak adja ki magát, hogy beengedjék az első osztály várójába. Miközben a gépre várakozik, olyan rock legendákkal bratyizik, mint John Sebastian, Peter Noone, Mark Lindsay, Robby Krieger, Richie Havens és Spencer Davis, akik mindnyájan azt hiszik Alről, hogy szintén zenész, és felkérik arra, hogy lépjen fel velük egy segélykoncerten.
10. rész: A cipőügynök halála
Miközben sírhelyet keresnek a család számára, Al és Peg rájönnek, hogy nincs elég pénzük, ezért kénytelenek lesznek osztozkodni a koporsón. De ki lesz felül?
11. rész: Bud bugyibulija
Bud minden vágya az, hogy beköltözhessen a kollégiumba, ám álmai pillanatok alatt szertefoszlanak, amikor Al és Peg az utolsó fillérig elköltik az ösztöndíját. A teljesen magába roskadt Bud kénytelen visszasomfordálni a Bundy rezidenciába.
12. rész: Karácsony Bundy módra
Al Bundy hiába próbál kifogást találni, a Bundy-família idén nagyon jól viselkedett: mese nincs, ajándékot kell venni. Előbb azonban be kell állni télapónak az egyik áruházba, hogy legyen pénz a cuccokra.
13. rész: A menyasszony félrelép
Miközben Bundyék az egyik rokonuk esküvőjére készülnek, feje tetejére áll a világ. Al nem találja az öltönyét, Peg képtelen normálisan kisiminkelni magát, Kelly és a többi nyoszolyólány nem alkalomhoz illően öltözik, Budot pedig kipécézi magának a menyasszony.
14. rész: Al Bundy, a bűvös horgász
Al magányos horgásztúrára indul, ám felbukkan Peg és Marcy, hogy tönkrevágják a vakációt.
15. rész: Szende motorosok
Kelly vesz egy motort, hogy némi színt vigyen az életébe, ám Al elorozza tőle, és nem sokkal később karambolozik.
16. rész: Mr. Üresnadrág
Peggy nem túl hízelgő karikatúrájának köszönhetően Al híresség lesz, bármennyire is tiltakozik ellene.
17. rész: Nincs felsülés
Bud ezúttal biztosra megy és jelentkezik a hozzá hasonló veszteseknek rendezett tévés randi-játékba.
18. rész: Peggy és kalózok
Miközben egy kalandregényt lapozgat, Peg arról fantáziál, hogy ő egy hercegnő a bajban, Al pedig kalóz, aki megmenti őt.
19. rész: Hajrá, Al bácsi!
Alen kitör a kapuzárási pánik, amikor nyugdíjas kedvezményt kap a színházban.
20. rész: Illetéktelen behatolás
Alből helyi hős lesz, amikor nyakon csíp egy betörőt.
21. rész: A moziban
Kellyt kellemetlen meglepetés éri, amikor a születésnapja alkalmából a család meghívja egy közös mozizásra.
22. rész: Míg a halál el nem választ
Miután Peggy mindenkinek elpanaszolja a szépségszalonban, hogy Al mennyire gyenge teljesítményt produkál az ágyban, az egész város a cipőáruson nevet.
23. rész: A kezed a bilibe lóg
Peg pillanatok alatt a fenekére ver annak a szép kis summának, amit Al a korai nyugdíjazásáért kapott, ezért a családfő kénytelen ismét munkába állni.
24. rész: Biztosítási csalás
Amikor Al kocsiját ellopják, kiderül, hogy csak nyamvadt 100 dollárt ér, ezért Al kitalálja, hogy hozzáír a listához néhány felbecsülhetetlen értékű tárgyat, amely a kocsi csomagtartójában volt a lopás idején.
25. rész: Esküvői bosszúhadjárat
Bundy kuzinja, Jimmy megtudja, hogy valaki lefeküdt a mennyasszonyával az esküvőjük napján, és feltett szándéka, hogy megtalálja az illetőt… Bud valamiért menekülőre veszi a figurát.
26. rész: Tisztességtelen ajánlat
A kozmetikumok eladásából meggazdagodott Coco, aki nem mellesleg Al volt barátnője, felajánlja Peggynek, hogy ad félmillió dollárt egy Allel töltött szenvedélyes éjszakáért.
| Oldaltérkép | Regisztráció | Jelszó? | Adatmódosítás | Adatvédelem | Ügyfélszolgálat |
Copyright © 2009-2019. Animare Software Kft. Minden jog fenntartva!
Készült: Animare Stúdió